Saloane

In prezent, in cadrul complexului Panoramic se pot caza persoane care au urmatoarele calitati: pacienti internati continuu sau internati de zi, pacienti ce se trateaza in ambulatoriu de specialitate, pacienti pentru consultatii si investigatii medicale (analize medicale, radiografii, EKG, etc), cadre medicale (medici, kinetoterapeuti, asistenti medicali, etc), insotitori de pacienti sau persoane interesate de activitatea medico-balneara ce se desfasoara in Complex.

Satisfactia pacientilor este o prioritate. Atmosfera placuta, atitudinea deschisa si calda a personalului, armonia ambientului le ofera pacientilor internati linistea si relaxarea necesare. Saloanele au o capacitate de spitalizare pentru doua, trei sau patru persoane si ofera, la cerere, facilitati pentru însotitor. Fiecare salon are mobilier modern, televizor, sistem Nurse Call*, baie proprie, AC, Wi-Fi.
*Sistemul integrat Nurse Call, instalat în toate saloanele din Spitalul Top Med Buna Vestire, permite apelarea de urgenta a asistentei.

Ce trebuie sa aveti asupra dumneavoastra:
• La sosirea la spital, va rugam sa aveti cu dumneavoastra medicatia curenta. Discutati cu medicul care va primeste despre tratamentul care deja va este administrat pentru a preîntâmpina posibile probleme de incompatibilitate.
• De asemenea, sa mai aveti asupra dumneavoastra elementele ce tin de istoricul bolii, ultimele analize si radiografii relevante.